Контакт Центар +389 2 32 53 990

info@skopjecitymall.mk

 


Новости

ГО САКАМ СКОПЈЕ: ВТОР РОДЕНДЕН НА СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

Над десет милиони посетители од земјава и надвор од неа, во изминативе 2 години го посетиле Скопје Сити мол, кој во саботата на 4 октомври го прослави својот втор роденден.

06.10.14

Повеќе

ГО САКАМ СКОПЈЕ: ВТОР РОДЕНДЕН НА СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

ГОРАСТ ЦВЕТКОВСКИ: ГЕЈМЕР ДО БАЛЧАК!

Секогаш насмеан, како и секој Близнак според хороскопот. Но, во исто време и секогаш подготвен да го прифати предизвикот и да каже до каде му се границите. Можеше да биде електроинженер. Амбициозно почна, со 10-ка просек во првата година. Но, Близнакот во него го пренесе на друго поле на интерес.

29.09.14

Повеќе

ГОРАСТ ЦВЕТКОВСКИ: ГЕЈМЕР ДО БАЛЧАК!

ТАЊА ЦАРОВСКА: ДЕВОЈКА СО ГЛАС НА АНГЕЛ

Девојката со одличен глас, Тања Царовска во својот престој во Скопје го вклучи и нашето друштво во прошетката низ Скопје Сити Мол.

19.09.14

Повеќе

ТАЊА ЦАРОВСКА: ДЕВОЈКА СО ГЛАС НА АНГЕЛ

Понуди

Супер избор понуди од Нептун

Неверојатна акција на телевизори, ИТ и смартфони во новиот флаер на Нептун!

22.10.14

Повеќе

Супер избор понуди од Нептун

JYSK започна со БОМБАСТИЧНИ ПОПУСТИ !!!

JYSK започна со БОМБАСТИЧНИ ПОПУСТИ !!!

15.10.14

Повеќе

JYSK започна со БОМБАСТИЧНИ ПОПУСТИ !!!

Новиот мирис на L’Homme Ideal во Скопје Сити Мол!

Новиот мирис на L’Homme Ideal во Скопје Сити Мол!

10.10.14

Повеќе

Новиот мирис на L’Homme Ideal во Скопје Сити Мол!

Репертоар на Cineplexx

CINEPLEXX

Најновите филмски остварувања само во CINEPLEXX

Skopje City Mall.

 

Повеќе

CINEPLEXX

Наши закупци
Брзи линкови