ДОБИВАЈТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОНУДИ НА ВАШИОТ МАИЛ!

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ – ШТО ИМА НОВО ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ?

НАСТАНИ 

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА SKOPJE CITY MALL

Работно време

Кога Вашата омилена продавница отвора? Кога можете да го испиете Вашето утринско кафе?Од кога може да го погледнете Вашиот омилен филм? Одговорот може да го најдете на линкот.
ПОВЕЌЕ

Како до нас

Како најлесно да стигнете до Skopje City Mall? Кои автобуски линии водат кон Skopje City Mall?Кликнете за да ги погледнете сите можни начини како да стигнете до нас.
ПОВЕЌЕ

Паркинг

Кое е работното време на паркингот? Колку се наплаќа за еден час паркинг? Каде да го платите Вашиот билет?
ПОВЕЌЕ

Контакт

Кликнете и дознајте ги сите начини на комуникација со посебните оддели во Skopje City Mall.
ПОВЕЌЕ

Картичка за подарок

Се двоумите за подарок? Сакате да купите уникатен подарок? Треба да е мало а многу вредно? Го имаме совршениот подарок за Вас!
ПОВЕЌЕ

Кобрендирана картичка

Комерцијална Банка и Skopje City Mall ја подготвија уникатната картичка со најголемите поволности во локалите во Skopje City Mall.
ПОВЕЌЕ

Промовирајте кај нас

Дали вашиот бизнис има потреба од промоција? Дали сакате Вашиот производ или услуга да допрат до илјадници потрошувачи за кратко време?
ПОВЕЌЕ

Закуп на локал

Дали го гледате Вашиот бренд рамо до рамо со големите брендови кои веќе го избраа Skopje City Mall? Дали сте спремни за успех?
ПОВЕЌЕ
Translate in English»