Инфо:

5 STAR STORE (GANT, POLO RALPH LAUREN, BARBOUR, NAPAPIJRI)


Модната марка GANT претставува животен стил кој е комбинација од Американска опуштеност и Европска елеганција. Вредностите на компанијата се основани врз автентичноста што ја носи со себе источно-Американското културно наследство датирајки од самото основање на компанијата во 1949 год. Одтогаш па до денес компанијата се има развиено во вистински глобален бренд.

Ralph Lauren е Американска корпорација основана во 1967 година која дизајнира и произведува облека, аксесоари и производи за внатрешно уредување. Корпорацијата управува со повеќе брендови меѓу кои спаѓаат: Ralph Lauren Black Label, Ralph Lauren Purple Label, Ralph Lauren Blue Label, Lauren Ralph Lauren, Club Monaco, Chaps, и POLO Ralph Lauren кој е примарен бренд на корпорацијата.

Barbour е Англиски бренд кој дизајнира и произведува облека за мажи, жени и деца. Основан е во 1894 од страна на John Barbour, и денес е познат по јакните кои имаат восочен финиш со цел да не упиваат вода. Lifestyle колекциите на брендот се модерни, уникатни и препознатливи.

w: www.gant.com

w: www.ralphlauren.com

w: www.barbour.com

Translate in English»