Инфо:

B&G Store

Добредојдовте во светот на B&G – каде што стилот не познава години!

  • ●  B&G Store не е само бренд, тоа е место создадено за остроумни деца и тинејџери.Приказна за страст, модни иновации и непоколеблива посветеност.
  • ●  Ние им дозволуваме на децата да го изразат својот личен стил преку внимателно одбраните колекции и познатите брендови кои ги вклучуваат Bikkembergs, Super Cute, Guess, Iceberg, Tyess, Nebbati, GB Baby, Layette и Lia Lea.
  • ●  Во B&G Store, веруваме дека стилот не зависи од возраста и секое дете заслужува да се изразува автентично. Нашиот разновиден асортиман на парчиња детска облека евнимателно одбран за сите вкусови и преференции на децата од најмала возраст па се до тинејџерство.Посетете нѐ во продавницата B&G Store во Skopje City Mall.
Translate in English»