City Gourmet

Ново катче во Скопје Сити Мол, City Gourmet е место каде може да го најдете вашиот нов омилен производ.

Официјална продавница на брендовите WENDELL ESTATE HONEY, NORQUIN, NOKOMIS, ALMЕNARA, MAYA GOLD & BOCCA COFFEE ROASTERS

Translate in English»