Инфо:

Jack & Jones

Приказната на JACK & JONES започнува во 1990год. кога BESTSELLER ја промовира својата прва  специјално  изработена  колекција во Осло посветена за млади и урбани мажи. Поради надминување на сите очекувања JACK & JONES  за неколку години се поставува како еден од најдобрите машки брендови на пазарот со отварање на неколку стотици продавници.

Денес, JACK & JONES е еден од лидерските производители во Европа со неколку илјадници продавници во 70 различни пазари.

Џинсот е `рбетот на самиот бранд. Големиот  фокус на џинсот резултира со високо ниво на експертиза кога станува збор за изработка, квалитет и дизајн на фармерки, но JACK & JONES последните години е подеднакво посветен во сите категории на прозиводтсвто вклучувајќи: елегантни кроеви, кежуал, спортска облека, аксесоари и обувки

Translate in English»