Инфо:

Max&Co.

„Се гледаме во Скопје Сити мол!“, ви порачуваа од Max&Co. кои пред само неколку дена ја отворија нивната продавница.

Овој бутик е осмислен и дизајниран така да може да ѝ се доближи на секоја современа жена и нејзините модни потребни. Од друга страна, дизајнерите на овој италијански бренд отсекогаш внимателно ги следат желбите на современите жени и нивниот начин на живот, одбирајќи ги со внимание материјалите од кои се изработува облеката само со една цел: да пружат чувство на максимална удобност и слобода во секој дел од денот.

Translate in English»