Инфо:

Original Marines

Сè започна во почетокот на 1980-тите години со производство на обична бела маици направена да изгледа како “оние кои ги носат маринците”. Тоа беше голем успех и за неколку години беа продаени 25 милиони маици. Тоа беше голем успех за петте деловни мажи од Кампанија, кои започнаа да размислуваат за компанија за облека и завршија со успешен бизнис, кој во моментов функционира во Италија и во странство.

Во моментов продавниците на Original Marines може да се најдaт во целиот свет – постојат над 600 еден бренд продавници, а 66 од нив се во странство.

Translate in English»