За нас

Skopje City Mall ПРИКАЗНАТА ЗА НАШИОТ УСПЕХ

Адреса:

Љубљанска 4, Скопје, Македонија

Работно време:

Секој ден 10:00 – 22:00

Контакт:

Фиксен телефон: (+389) 2 3217012, Мобилен телефон: (+389) 72 256 913

Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој ги обединува шопингот, забавата и дружењето. Како најголем центар од ваков карактер во регионот, Skopje City Mall полека прераснува во новото обележје на модерно Скопје.

Со својата уникатност, подеднакво и во понудата и во дизајнот, Skopje City Mall привлекува посетители од целата држава и пошироко нудејќи им неповторливо искуство преку една нова димензија на шопингот.

Освен модните брендови, понудата ги опфаќа и сите сервисни услуги, потреби за домаќинство, козметика и убавина, книжарница, детски катчиња со забавен и едукативен карактер, тематски и семејни ресторани, брза храна, кафулиња, кино, куглана и многу други содржини кои заедно придонесуваат купувањето и дружењето да станат вистинска, врвна забава.

Со своите 150 продавници меѓу кои се вбројуваат светски реномирани брендови како и локални трговски марки, Skopje City Mall ја има најбогатата понуда за женска, машка и детска мода, играчки, чевли, модни додатоци, накит, техничка опрема, хипермаркет и други содржини кои ја комплетираат понудата.

Конструиран од американската архитектонска компанија Laguarda Low, со богато искуство во изградба на комерцијални објекти, дизајнот на Skopje City Mall е современ и единствен во својот изглед. Екстериерот со живописно уредени кафе барови и места за седење овозможува максимално уживање во пријатната скопска клима.

TESTIMONIALS WE MAKE OUR VISITORS HAPPY

Mia Walker

Student

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

Grace Hall

Designer

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

Hannah Jones

Manager

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

Katie Davis

Creative Director

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗОШТО ЛУЃЕТО ГО ИЗБИРААТ SKOPJE CITY MALL

85%Fun, Happiness, Emotions
80%Food & Drinks for everyone
82%Shopping & Discounts
98%Entertainment facilities
84%Family weekend
Translate in English»