ВРЕМЕ Е ЗА ЗАБАВА ВО НАШИТЕ ЗОНИ ЗА ЗАБАВА

CINEPLEXX

Cineplexx во Скопје Сити Мол, кино со 9 сали. Со тој концепт, можно е да има огромна разновидност во програмата, но и голем избор на филмови. Киното во Скопје ги има сите технички карактеристики на модерно Cineplexx кино. Исто така, за удобноста при гледањето на филмовите нема да се испушти и поголемото растојание помеѓу редовите, удобната широчина на седиштата, стадионското седење, што би значело голема видливост од секое седиште и “wall-2-wall” екрани.

Работно време: од 14:00 до 00:00 Викенди од 12:00 до 00:00
Контакт телефон: +389 2 3052-112
Цена на билет: зависно од ден и проекција

КНИЖАРНИЦА – ЛИТЕРАТУРА.МК

Новата суперпродавница на „Литература.мк“ е дел од големиот двегодишен проект на „Скопје сити мол“, кој започна во октомври 2019, сè со цел збогатување на содржините и подобрување на понудата што им ја нуди на своите посетители.
Книжарницата има богата понуда на

 • богата понуда на книги за сите генерации на неколку јазици
 • програма за подароци
 • Кошарка
 • канцелариска опрема
 • училишна опрема
 • кафе-бар

Истата е сместена на вториот кат на „Скопје сити мол“, на местото на некогашната игротека, на неколку метри од досегашниот продажен простор на „Литература.мк“.

Работно време: Секој ден 10:00 до 22:00

ИГРАЧНИЦА

Дојдете и пробајте ги најновите видео игри. Тие се големи, светаат, имаат музика и премногу забавни

 • Трки со мотори
 • Трки со коли
 • Кошарка
 • Аркадни игри
 • Воздуешен хокеј
 • Стратегија игри и многу други
Работно време: Секој ден 10:00 до 21:00
Контакт телефон: +389 78 500-035
Цena на жетон: 50 денари