Закуп на локал

Почетна / Закуп на локал

ЗАКУП НА ЛОКАЛ

Skopje City  Mall од неговото постоење прерасна во регионален шопинг центар, кој со својата богата понуда ги задоволува префинетите вкусови на потрошувачите од Македонија, јужна Србија и Косово.

Разновидната понуда од преку 150 локали меѓу кои светски познати брендови во малопродажната текстилна индустрија, телекомуникациските оператори, хипермаркет, кино оператор-  надополнети со регионални и локални брендови е доволна провокација за Вашиот бизнис план и можност вашиот Бренд да се најде во големото семејство на Skopje City Mall.

Одговорите на Вашите прашања можете да ги пронајдете на средба со лизинг тимот на Skopje City Mall.

Брендинг во молот

Истовремено Skopje City Mall е најголем и напосетен шопинг центар во Македонија, што го прави и виситинско место за промовирање на вашите брендови и акции преку брендинг на повеќе локации во внатрешноста во молот и од надворешноста.

За повеќе информации во врска со изнајмување на локал во Skopje City Mall
обратете се на л
изинг тимот

Мила Узуновска

лизинг специјалист

Е-mail: mila.u@skopjecitymall.mk

За повеќе информации во врска со поставување на брендинг во Skopje City Mall
обратете се на на следниот контакт

Валентина Николовска

менаџер за комецијализација

E-mail: valentina.n@skopjecitymall.mk

Translate in English»