🌷Специјалнa “Family & Friends” – акција во COINCASA 🌼

 
 
   

ПОПУСТИ до 50%! И ДОПОЛНИТЕЛНИ  20% на претходно намалените цени!

Обновете и ЗАШТЕДЕТЕ со колекциите на Coincasa посветени на домот!

Светлите бои и типично летните елементи ви даваат можност да се забавувате со просторот во домот и да го приспособите според вашиот сопствен стил.

Што чекате?

Откријте го сега изборот на понудата од дополнително намалување од 20% на сите колекции кои имаат претходно намалување до 50%!

Понудата важи до 30ти Август!

Посетете не во Скопје Сити Мол – приземје

Coincasa – Italian Home Experience!


 
 
   
Translate in English»