ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ Скопје (Skopje City Mall) објавува конкурс за следното работно место: РАБОТНИК НА ИНФОРМАЦИСКИ ПУЛТ Ве покануваме да станете дел од нашиот тим.  Локација: ул. Љубљанска бр. 4, Скопје Сити Мол Потребни квалификации: ВСС/ССС Почетно ниво на познавање на компјутерски вештини и Microsoft Office програмите Познавање на англиски јазик Позитивен и ведар пристап, одлични...

23.03.202124.03.2022
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ A&M Clothes

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ A&M Clothes

A&M Clothes слободни работни места: Потребна позиција: (2) Асистенти Вработување: неопределено Работно време : полно работно време Работно место : Скопје – Сити Мал / продавница A&M Clothes-Jack&Jones Краен рок за аплицирање:  до 15/07/2019   Должности на асистент за продажба: Ги поздравува и ги услужува клиентите, ги известува купувачите за понудите и новата колекција, •...

18.06.201918.06.2019
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ ( СКОПЈЕ СИТИ МОЛ ) Моментално бара работник на позиција… Работник за инфо пулт Работа во смени. Датум за пријавување до 10.04.2019 Ве замолуваме да ја испратите вашата биографија на следниот маил: scm@skopjecitymall.mk 

29.03.201929.03.2019
Balfin MK DOOEL is currently seeking individuals for the position of Financial Analyst – Budget and Reporting

Balfin MK DOOEL is currently seeking individuals for the position of Financial Analyst – Budget and Reporting

Balfin MK DOOEL (Skopje City Mall) is currently seeking talented and qualified individuals for the position of… Financial Analyst – Budget and Reporting Financial support to business areas through financial analysis, budgeting, planning and forecasting; to facilitate decision making and future business strategies. • Will be responsible for providing all aspects of financial support for...

12.09.201712.09.2017
Оглас за вработување Jack &Jones

Оглас за вработување Jack &Jones

AM Fashion Group –  во Скопје Сити Мал за потребите на својот продажен салон објавува ОГЛАС за вработување на Асистенти за продажба. Потребни квалификации – Од 18- 35 години – Минимум средно образование – Изовонредни комуникациски вештини – Способност за работа во тим – Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office -Поседување на вештини за продажба...

06.06.201712.09.2017