Прошетајте низ островот на забавата во Skopje City Mall!

Прошетајте низ островот на забавата во Skopje City Mall!

Skopje City Mall со големиот Late Night Shopping ја започна сезоната на летните попусти и намалениja. Па во перидот што следи покрај што ќе уживаат посетителите во шопинг со намалени цени, дополнително до 20-ти август ќе биде остров на забава со пријатна клима и амбиент. Избегајте од летните горештини и уживајте во купување на попуст,...

16.08.201716.08.2017
Вечерва | Вашиот принц Ве очекува!

Вечерва | Вашиот принц Ве очекува!

 Пронајдете го вашиот омилен чевел на попуст, Вашиот принц Ве очекува  Денес од 19 – 21 часот! * Локација на приземје ( Кај Swarvoski ) Повелете на ✪ SHOES WEEK ✪ шопинг во Скопје Сити Мол! За сите љубители на модата и модните трендови 🕶 Fashion Month во #SkopjeCityMall #ShoesWeek

30.06.201730.06.2017