Skopje City Mall те носи на журка на супер стар Dj-от Hernan Cattaneo!

Skopje City Mall те носи на журка на супер стар Dj-от Hernan Cattaneo!

Skopje City Mall со вистинско изненадување за сите љубители на добрата електронска музика, имено од 4ти до 9тиjуни секојдневно преку игра за лојалност ќе доделува по 2 билета за журката на супер стар Dj-от. Hernan Cattaneo е еден од најреспектираните дји и продуценти во електронската музичка индустрија, креаторот на светски познатото радио шоу RESIDENT, човекот кој...

30.05.201704.07.2017
ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза ќе спроведе бесплатни здравствени прегледи по повод Светскиот ден за борба против пушењето во Skopje City Mall

ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза ќе спроведе бесплатни здравствени прегледи по повод Светскиот ден за борба против пушењето во Skopje City Mall

По повод Светскиот ден против пушењето, Скопје Сити Мол во соработка со ЈЗУ Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза утре ќе организира бесплатни тестови за сите граѓани. Од 10ч. до 13ч. часот  медицинска екипа на ЈЗУ на приземјето во Скопје Сити Мол ќе ги изведува следните медицински тестови: Одредување на присуство на кислород во крвта...

30.05.201704.07.2017