Антониа Гиговска ќе го промовира својот прв албум „2001“: „Дојдете сите во „Скопје Сити Мол“!

 
 
   

И конечно дојде време, еден од најголемите сонови на младата музичка ѕвезда Антониа Гиговска се исполни. На 3. март, Антониа и официјално ќе ви го претстави нејзиниот прв албум, на кој ќе се најдат сите нејзини 15 композиции.

Албумот симболично носи наслов „2001“, по годината во која е родена таа.

На овој носач на звук ќе се најдат 15 композиции, од кои повеќето се дело на продуцентот Лазар Цветковски, потоа Дарко Димитров, а има и песна на големиот Кире Костов…

Промоцијата на албумот на 3. март ќе биде на приземјето во трговскиот центар „Скопје Сити мол“,  каде ќе биде организирано и дружење со Антониа и сликање, а она што е најважно, верните фанови албумот ќе го добијат бесплатно и тоа на усб-картичка со ликот на Антониа и насловот на песните…

„Би сакала да ве повикам сите оние кои што вистински ја сакате и слушате мојата музика, да дојдете на мојата промоција на мојот прв албум „2001″ и да се дружиме во „Скопје Сити Мол“ на 3. март на главниот влез во 18:00 часот. Ќе пееме, ќе се сликаме и ќе си добиете по едно албумче! Се надевам дека ќе ве видам во што поголем број“ – порачува младата ѕвезда.

Инаку на промоцијата ќе има и кутија за собирање паричини средства за младото момче Лео.

„Албумот нема да се продава, но ако сте во можност оставете онолку колку вие сметате дека треба и собраните средства ќе одат за лекувањето на Лео. Да му помогнеме да застане на нозе и повторно да се радува на животот“ – вели Гиговска“.


 
 
   
Translate in English»