Bershka: Хит пантолони на сезоната

 
 
   

Панталоните се дел од облеката кои ги носиме секој ден за сите прилики: од работа до вечерни излегувања.

Деловните панталони со мал твист се голем тренд во моментов. Широките деловни панталони со џебови или превртен горен дел се врвен тренд.

Токму такви се и многу популарните панталони од Bershka по кои апсолутно сите полудеа. Станува збор за панталони со широки ногавици со појас што изгледа како да сте го превртеле горниот дел од панталоните.

Сите полудеа по овој модел на Bershka панталони.

Ги има во две бои, односно црна и сива.


 
 
   
Translate in English»