(Фотогалерија) Отворање на поставката “Жената во Македонија низ времето”

 
 
   

Денес во Skopje City Mall се отвори првата вонмузејска поставка насловена “Жената во Македонија низ времето” која ќе трае до 14ти март

Ви пренесуваме дел од атмосферата која денес е во #SkopjeCityMall

Скопје Сити Мол во соработка со НУ Археолошкиот Музеј, НУ Музеј на македонската борба и Ансамбл Македонија ви ја презентираат поставката “ЖЕНАТА ВО МАКЕДОНИЈА НИЗ ВРЕМЕТО“

Image may contain: indoor

Image may contain: 3 people, people smiling, closeup

Image may contain: 4 people, hat

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Image may contain: 2 people, hat, closeup and outdoor

Image may contain: 14 people, people smiling, shoes

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 6 people, people sitting and child

Image may contain: 13 people, people smiling

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: one or more people

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing

Image may contain: 3 people

Image may contain: 2 people, crowd

Image may contain: 12 people, people smiling, people on stage and indoor

Image may contain: one or more people and people on stage

Image may contain: one or more people and shoes

Image may contain: 4 people

Image may contain: one or more people, phone and camera

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 1 person, hat

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Image may contain: 5 people

 


 
 
   
Translate in English»