Мај – месечен распоред на „Skopje City Running Club“

 
 
   

Колку пати сте си рекле: „Ќе почнам да трчам следната недела“? Колку пати сте сакале да истраете во таа одлука, а потоа поради некоја причина сте ја изгубиле мотивацијата и не сте го направиле ниту првиот чекор?

Сигурно имате приоритетни задачи, токму затоа Skopje City Mall реши да создаде уникатна програма за рекреативци и идни љубители на трачањето со цел да им даде дополнителна инспирација и причина конечно да истраат во својата одлука.

„Skopje City Running Club“ е бесплатна програма за трчање која е наменета за почетници во трчање, кои се уште не ја пробале оваа рекреативно-атлетска дисциплина, но и за напредни трчачи кои практикуваат некои од рекреативните спортови или имаат трки со трчање од 5, 10 километри, дури и полумаратон, но со свое темпо. „Skopje City Running Club“ е тука да од  нив направи активни трчачи!

Да го видиме месечниот распоред за месец Maj

2 мај (вторник) : тренинг во 18ч

4 мај (четврток): тренинг во 18ч

6 мај (сабота): тренинг во 10ч

8 мај (понеделник): тренинг во 18ч

10 мај (среда): тренинг во 18ч

13 мај (сабота): тренинг во 10ч

15 мај (понеделник): тренинг во 18ч

17 мај (среда): тренинг во 18ч

20 мај (сабота): тренинг во 10ч

22 мај (понеделник): тренинг во 18ч

23 мај (вторник): тренинг во 18ч

27 мај (сабота): трка во/околу Skopje City Mall

29 мај (понеделник): тренинг во 18ч

31 мај (среда): работилница за трчање 18.30ч.

1 јуни (четврток): тренинг во 18ч.


 
 
   
Translate in English»