Медени Денови

 
 
   

Пријатели, Ве покануваме на Медени Денови!

Од четврти до седми Ноември, повелете на приземје во Скопје Сити Мол каде ве чека мнооогу мед, медени производи, медени нијанси, козметика од мед и што уште не! Повелете во Скопје Сити Мол Многу здравје во лажичка мед! 🐝


 
 
   
Translate in English»