Првата колекција од 2023 пристигна во Zara – ова се нашите омилени парчиња

 
 
   

Иако попустите се во полн ек во Zara, сепак нас ни привлече внимание новата колекција која деновиве пристигна во Zara.

Првата овогодишна колекција во Zara е полна со каубојски чизми, риги, одлични основни парчиња, големи чанти….

Ја разгледавме целата колекција која во целост можете да ја погледнете во продавницата на Zara во Skopje City Mall и одбравме кои парчиња најмногу ни се допаѓаат.


 
 
   
Translate in English»