Распоред на активности на Skopje City Running Club за април 2024

 
 
   

Вторник, 2 април, тренинг во 18ч.

Четврток, 4 април, тренинг во 18ч.

Недела, 7 април, тренинг во 18ч.

Вторник, 9 април, тренинг во 18ч.

Четврток, 11 април, тренинг во 18ч.

Сабота, 13 април, трка на 4 км. околу Skopje City Mall во 8.30ч.

Понеделник, 15 април, тренинг во 18ч.

Четврток, 18 април, тренинг во 18ч.

Недела, 21 април, тренинг во 18ч.

Вторник, 23 април, тренинг во 18ч.

Четврток, 25 април, работилница за трчање во Cineplexx во 18ч.

Сабота, 27 април, тренинг во 9ч.

Вторник, 30 април, тренинг во 18ч..


 
 
   
Translate in English»