Skechers: Патики кои вашите деца ги обожуваат

 
 
   

Cool for school!

Септември е нов почеток и еден од најважните моменти за децата кои се враќаат на училиште или во градинка. Стилизирајте ги со интригантни парчиња кои ќе ги воведат во магичниот свет на модата. Започнете од стапалата.

Топ 3 пара за момчиња

Топ 3 пара за девојчиња

Удобни, функционални и забавни, Skechers патиките за вашите деца се кул избор на квалитетни обувки кои ќе ги носат на најдобар можен начин на почетокот на училишната година, a – и подоцна!

Повечете во продавницата на Skechers во Skopje City Mall, изборот е голем и разновиден.


 
 
   
Translate in English»