SKOPJE CITY RUNNING CLUB Јануари 2024

 
 
   

Понеделник, 1 јануари, тренинг во 12ч. 45мин.

Среда, 3 јануари, тренинг во 18ч.

Четврток, 4 јануари, тренинг во 18ч.

Среда, 10 јануари, тренинг во 18ч.

Четврток, 11 јануари, тренинг во 18ч.

Сабота, 13 јануари, тренинг во 10ч.

Вторник, 16 јануари, тренинг во 18ч.

Четврток, 18 јануари, тренинг во 18ч.

Сабота, 20 јануари, трка на 4 км. околу Скопје Сити Мол во 9.30ч.

Вторник, 23 јануари, тренинг во 18ч.

Четврток, 25 јануари, тренинг во 18ч.

Недела, 28 јануари, тренинг во 18ч.

Понеделник, 29 јануари, работилница за трчање во Синеплекс во 18ч.

Вторник, 30 јануари, тренинг во 18ч.


 
 
   
Translate in English»