SKOPJE CITY RUNNING CLUB ЗА ДЕКЕМВРИ 2023

 
 
   

Недела, 3 декември, тренинг во 10ч.

Вторник, 5 декември, тренинг во 18ч.

Четврток, 7 декември, тренинг во 18ч.

Недела, 10 декември, тренинг во 10ч.

Вторник, 12 декември, тренинг во 18ч.

Четврток, 14 декември, тренинг во 18ч.

Недела, 17 декември, трка на 4км околу Скопје Сити Мол во 9.30ч.

Вторник, 19 декември, тренинг во 18ч.

Четврток, 21 декември, работилница за трчање во Синеплекс во 18ч.

Недела, 24 декември, тренинг во 10ч.

Вторник, 26 декември, тренинг во 18ч.

Четврток, 28 декември, тренинг во 18ч.

Сабота, 30 декември, тренинг во 10ч.


 
 
   
Translate in English»