SKOPJE CITY RUNNING CLUB ЗА ЈАНУАРИ 2024

 
 
   

Сабота, 3 февруари, тренинг во 10ч.

Вторник, 6 февруари, тренинг во 18ч.

Четврток, 8 февруари, тренинг во 18ч.

Сабота, 10 февруари, тренинг во 10ч.

Вторник, 13 февруари, тренинг во 18ч.

Четврток, 15 февруари, тренинг во 18ч.

Недела, 18 февруари, трка на 4 км. околу Skopje City Mall во 9.30ч.

Вторник, 20 февруари, тренинг во 18ч.

Четврток, 22 февруари, тренинг во 18ч.

Сабота, 24 февруари, тренинг во 10ч.

Понеделник, 26 февруари, работилница за трчање во Cineplexx во 18ч.

Четврток, 29 февруари, тренинг во 18ч.


 
 
   
Translate in English»