H&M ги отвора вратите во Skopje City Mall на 7-ми март!

 
 
   

Шведската модна компанија H&M ги отвора вратите на својата трета продавница во Скопје, во Skopje City Mall, на 7-ми март, во 10:00 часот H&M ќе понуди модна инспирација за целото семејство на површина од 1495 м².

Клиентите ќе имаат можност да добијат -15% попуст на целокупната куповина, од денот на отворањето до недела, 10-ти март. Дополнително, првите 100 клиенти ќе освојат подарочни картички во вредност од 650МКД.

H&M ќе го прослави отворањето со возбудливи активности и изненадувања за целото семејство! Амбасадорите на H&M и специјалните гости ќе ги дочекаат клиентите заедно со DJ Dimish & Emi Ermilova кои ќе ни донесат атмосфера на специјалниот ден, додека боење на лицето и многу забавни активности ги чекаат децата. Децата ќе имаат можност да изработат подароци за своите најблиски, вклучувајќи изработка на хартиени рози, персонализирани картички и пораки во форма на срце. Оваа работилница ќе биде незаборавен начин за децата да ја изразат својата љубов и благодарност.

Продавницата на H&M ќе понуди модерно и пријатно искуство на клиентите, преку широк асортиман на облека за жени, мажи, тинејџери и деца, како и додатоци. Работните часови ќе бидат од понеделник до сабота, од 10:00 до 22:00 часот, а во недела и празници од 10:00 до 20:00 часот.


 
 
   
Translate in English»