Врвен хит: макси карго здолништа

 
 
   

Оваа сезона двата најголеми трендови се макси здолништа и карго панталони.

Diesel
Насекаде гледаме карго панталони како и макси здолништа, посебно тексас здолништа, а кога ќе ги споиме овие два тренда, го добиваме врвниот тренд.

Во макси карго здолништата ќе бидете максимално тренди, па  затоа ги пребаравме продавниците за да дознаеме каде можете да ги купите.

Макси карго здолништа најдовме во Zara, но и во Stradivarius, Pull and Bear, H&M, Diesel и Bershka.

Bershka

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Zara

Bershka

Pull&Bear

Pull&Bear

Diesel

Zara


 
 
   
Translate in English»