Carbox

Carbox е македонска компанија која започна со работа во 2015 година и како лидер во својата дејност во нашата земја нуди производи за автомобилска галантерија и автокозметика. Нашиот асортиман нуди широка палета на производи од реномирани светски брендови. Нашата услуга и уникатност привлекува потрошувачи на кои им нуди неповторливо искуство и нова димензија на одржување и надградба на нивните возила.
Посетете ја нашата продавница во Skopje City Mall на ниво -1 и дозволете да се погрижиме за вашето возило. 

Translate in English»