Инфо:

Комерцијална Банка

Нашата мисија е да бидеме високопрофитабилна институција, призната како водечка независна, приватна македонска банка која нуди универзален асортиман на услуги и ужива силна меѓународна репутација, професионално поддржана од силно пазарно ориентиран, добро обучен менаџмент и кадар со највисок степен на стручност и интегритет.

Работното време на експозитурата е:
Пон – Пет: 08:00 – 16:00
Сабота: 09:00 – 12:00

Translate in English»