Guess

Официјално е отворена првата продавница Guess во Skopje City Mall лоцирана на приземје!
Уживајте во шопингот на колекциите на Guess Jeans и Marciano. 🌺
Ве очекуваме ❤️

Отварањето на Guess е дел од големиот две годишен проект на трговскиот центар, кој започна во октомври 2019та после 8 години постоење, се со цел збогатување на содржините и подобрување на понудата која што Скопје Сити Мол ја нуди на свои посетители‼️

Translate in English»