Инфо:

Ambar

Амбар е модерен бренд за тинејџерска облека чија мисија е да се овозможат модни парчиња и трендови по најприфатливи цени за клиентите. Освен тинејџерската публика денес, Амбар има парчиња во кои ќе се пронајдат не само младата публика туку и сите возрасни групи од женската популација. Амбар, се труди секојдневно да понуди квалитетна услуга и парчиња по пристапни цени кои секој може да си ги дозволи.

Translate in English»