Инфо:

Okaidi

Okaidi е француски бренд за деца, официјално лансиран во септември 2000-та година.

Во 2001 година навлегува на британскиот пазар и со тоа станува интернационален бренд.

Современите интереси на детскиот свет се интегрирани во дизајнот на Okaidi, не занемарувајќи го детскиот сензибилитетот и детскиот став.

Translate in English»