Инфо:

Carter’s

Carter’s за првпат во Македонија. Carter’s е најголем производител на бебешка и детска гардероба.

Тоа е американски бренд со долгогодишна традиција и распространетост ширум светот. Постигнува врвен – премиум квалитет за ниска цена.

Translate in English»