Инфо:

Women’secret

Women’secret е бренд кој нуди долна облека, пижами, костими за капење и модни додатоци за соверемената жена.

Брендот создава нови идеи за да го направи животот едноставен и забавен, некогаш провоцирајќи емоции, а друг пат нудејќи конкретни солуции. Women’secret  е бренд создаден од жени и за жени.

Во моментов  постојат 520 продавници на Women’secret во 40 земји во светот.

Facebook, Twitter

 

Translate in English»