Инфо:

Extreme Intimo

Extreme Intimo во друштво на најдобрите.

Во одбраното друштво на големите светски брендови е и Extreme Intimo. На првиот кат на Skopje City Мall, во пријатен амбиент на новата Extreme Intimo продавница, ќе можете да најдете најквалитетен долен веш, пижами, баде мантили, маици…

Посетете нѐ на најдоброто место за шопинг!

Translate in English»