Инфо:

City Fashion

Мултибренд продавница, каде можете да ги најдете колекциите на висококвалитетните брендови: Pierre Cardin, Emporio Armani, EA7, Karl Lagerfeld, Armani Exchange, La Martina, Antony Morato, Versace jeans COUTURE, Fabi, Roberto Botticelli, Eterna…

Translate in English»