Инфо:

Enci Menci / Chicco

Енци Менци и Chicco. Бараме начин да бидеме бренд кој сака да ги запознае луѓето со најважните потреби на детето во целиот свет, извор за сите оние кои трагаат за едноставни и сигурни производи, специјализирани за секоја возраст и дизајнирани со знаење, љубов, одговорност и обврска да се помогне растењето на најдобар можен начин.

Децата се најголемо богатство. Грижата, вниманието, бесконечна љубов, овозможување на најдобрите услови, блискост и нежност, каја секојдневно им ја даваме во текот на растењето, и тоа како се помнат.

Енци Менци и Chicco – продавници за бебиња, деца и трудници – секојдневно ги слуша потребите на сите членови на семејството и со својот асортиман на облека и обувки, опрема и козметика и со избор од преку 20 најголеми производители за секоја возраст, се грижи секој посетител да се почувствува како дел од нашето семејство.

Контакт телефон: +389 2 3051 982

Енци Менци Дел од Вашето Семејство.

Translate in English»