Инфо:

N Fashion

N Fashion дел од групацијата на N Sport, N Selection и N fashion која има повеќе од 100 продажни објкети во Србија и Босна и Херцеговина, а сега и во Македонија! N Fashion е мултибренд компанија која е посветена на клиентите кои имаат истенчен вкус за мода и ги пратат сведските модни трендови. Избрани се најдобрите модни брендови како што се Replay, Guess, Bogner, Cesare Paciotti, Karl Lagerfeld, Bugatti, Steve Madden, ECCO, Staff Jeans, Capelli Rossi, Ambitious, Gioseppo, HÖgl, Hispanitas.

Translate in English»