Инфо:

Bitsiani

Bitsiani S.A е основан во 1986 од страна на дизајнерот Aristotelis Bitsiani како чекор напред во креативното дизајнирањето на машката облека.

Развојот со брзо темпо и овозможува на компанијата лидерска позиција на грчкиот пазар и истовремено станува синоним за бренд кој произведува квалитетна облека за модерни европски мажи.

Bitsiani е првиот бренд кој Fashion Group го вклучува во своето портфолио во 1995 година.

Translate in English»