Инфо:

Geox

Создадена во 90-тите, благодарение на инвентивноста и посветеноста на основачот, Geox групацијата делува во областа на обувки и облека.

Geox создава, произведува, промовира и дистрибуира иновативни, патентирани продукти за мажи, жени и деца.

Oд сезоната есен/зима 2012 Geox презентира и џинс колекција BLUGEOX направена по стандардите на иновативност кои се применуваат кај сите производи од овој бренд.

 

Translate in English»