Инфо:

COIN CASA

COIN CASA најголемиот италијански бренд за уникатни производи за вашиот дома започна со работа повторно. COIN CASA сега е дел од Скопје Сити Мол. Новата продавница на COIN CASA се наоѓа на приземје.

Италијанскиот бренд нуди огромен избор на производите наменети за кујна, спална соба, бања, градина, како и на уникатните парчиња на мебел, кои одлично се вклопуваат во секој дом. Coin Casa нуди производи кои се уникатни по својот квалитет, изглед. Она кое овој бренд го прави специфичен и различен од другите е интересниот и софистицираниот стил и дизајн. Внесете топлина и колоритет во вашиот дом.

Translate in English»