Intimissimi

Intimissimi е италијанска етикета за облека основана во 1996 година, која е специјализирана за градници, гаќи, долна облека, елеци и ноќна облека за жени и мажи. Intimissimi го освои пазарот за долна облека и долна облека благодарение на својата посебна специјализација и стил, а на краток рок се етаблира како извор на инспирација и водечки бренд во секторот. Како и сите брендови во групата Calzedonia, Intimissimi нуди широк асортиман на производи, резултат на истражување со внимание на облиците и материјалите, како во основните така и во модните колекции. покрај интимните и долната облека, брендот нуди и широка палета на трикотажа и ноќна облека.

Translate in English»