Skechers

 Спекатарот на Skechers е огромен и кога би Ви го презентирале целиот би ни требале илјадници фотографии, затоа ние се решевиме да одбереме неколку интересни модели кои дефинитвно мора да ги имате оваа сезона!
PERFORMANCE
Највисоките перформанси на High-Tech патиките за џогирање, нордиско одење и спортови, се комбинација на повеќегодишниот напреден развој на компанијата Skechers, како и нивната удобност и практичност.
SPORT
Удобните спортски патики се за сите видови на тренинзи. Благодарение на модерната технологија и универзална практиктичност, овие патики станаа извонредно погодни за секојдневна употреба.
ACTIVE/SPORT
Активната / Спортска линија на удобни чевли се за активности и спортови на отворено. BOBS Линијата за млади женски чевли за секојдневна употреба во градот. Главната разлика – нови бои, рачна доработка, незаборавни принтови, модерни и природни материјали, флексибилност, лесен чекор и заштита на стапалата.
Translate in English»