Инфо:

Галерија

“Галерија” е продавница каде ќе го најдете најдоброто од техниката!

Овластени увозници и дистрибутери сме на : PlayStation, Sony, Nintendo, Bose, Razer, Redragon, Shure, Philips и др.

Во изминатите 10 години “Галерија “ повеќе пати е прогласена за најдобар трговски објект за техника, каде се оценува оценува квалитетот на услугата во објектите според следните  критериуми: изглед на продажното место, прв контакт со вработените, услуга на вработените, продажни вештини, завршен контакт и задоволство на купувачите.

Нашата мисија е да обезбедиме на нашиот пазар светски познати производи, иновативни решенија, беспрекорна услуга и задоволни купувачи.

Translate in English»