Burger King

Burger King за прв пат е основан во 1954 година.

Синџирот на ресторани за брза храна се застапени во над 74 држави, со повеќе од 12.100 локации.

Секојдневно задоволни лица.

Над 11,4 милиони секојдневни насмевки

Translate in English»