Amigos Ljubljanska

Ново гастрономско искуство

Годината е 2006. Нетрпеливо го подготвуваме отворањето на првиот автентичен, традиционален Мексикански ресторан во срцето на Скопје, на улица Македонија. После 14 години, во 2020 ги отвораме вратите на Амигос Љубљанска. Ново, поинакво и современо кулинарско искуство. Без разлика дали сте биле наш гостин тогаш или денес, автентичните вкусови и искуството остануваат непроменети и заедно со вас продолжуваме да ја градиме приказната за Амигос.

Амигос работи со највисоки стандарди на хигиена, и внимателно ги следи сите протоколи за работа.

Translate in English»