Инфо:

Penti

Penti (Sara Fashion) е ланец на продавници за малопродажба на чорапи и хулахопки со мал дел долен веш и костими за капење.

Во својата програма нуди голем избор на чорапи и хулахопки од познати брендови како Red Star, Penti, Sara Kolant, Matex и други.

На своите купувачи им нуди многу производи со висок квалитет и цени за сечиј џеб. Penti (Sara Fashion) е постојано во чекор со модните трендови и во секое време нуди разни промоции, акции и попусти.

Translate in English»