Инфо:

D’S Damat

Во светот на гардеробата D’s Damat претставува моден стандард за мажи кои обрнуваат внимание на својот изглед и имиџ. Колекциите на D’s Damat се главен избор за мажи од различни области, за бизнисмени, политичари уметници, за возрасни и млади, облека за разни прилики, како деловни состаноци, свечени приеми, патувања или свадби. Колекциите се резултат на креативната работа на тим од над 20 млади дизајнери, предводени од дизајнери од Италија.

D’s Damat има најдобар сооднос квалитет-цена на секоја своја колекција и денес е меѓу главните избори за македонските клиенти за церемонијална, бизнис или неформална облека. D’s Damat креира облека според потребите на своите клиенти имајќи ги во предвид најновите трендови, внимавајќи на комфорот кој треба да го обезбеди облеката.

Translate in English»