Инфо:

DM

dm drogerie markt е еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена уште во 1973 година во градот Карлсруе во Германија.  Денес dm е репрезентативен ланец  од 3.945 продавници во 14 држави ширум Европа.

Во Македонија  првите дрогерии се отворија во 2012 година, а до денес за Вас отворивме 13 продавници во Скопје, две во Штип и по една во Тетово, Велес, Куманово, Битола, Струмица, Гостивар, Охрид и Струга.

Translate in English»